References

References by colleagues, team members, managers and customers

When Raisa gets her hands on some specific problem everyone ends up feeling sorry for the problem; she’s pertinacious, intelligent and hugely passionate about her work. She always stood out as one of the most creatively minded people in Arffman Finland. She always tries to grasp problems from their roots to solve them comprehensively. I remembered my first meeting with her on skype for internationalisation of her company Gimara Oy, she has openly accepted the opportunities that internationalisation can bring to company & Finland and ready to take risks. I am glad to get a chance to work with a fun and passionate person.

Dr. Afnan Zafar

Olen ollut maahanmuuttajakoulutuksen alalla yli 20 vuotta ja minulla on ollut erityinen onni työskennellä alusta lähtien alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Olen ollut etuoikeutetussa asemassa Raisan kollegana ja yhtiökumppanina. Vuonna 2015 aloitimme yhteistyön. Meissä kohtasi kaksi opetusalan luovaa kapinallista ja pääsimme yhdessä luomaan oppimiskulttuuria, joka osoittautui tehokkaaksi ja samalla myös hauskaksi. Tiimissämme oli sydäntä ja viisautta ja kykyä muuttaa perinteisiä tapoja opettaa. Yhteistyöstämme uudenlaisen verkkokoulutuksen luomisessa seurasi myös yhtenä esimerkkinä yhteisen yrityksen perustaminen.

Raisa on luova, rohkea, viisas ja hänellä on inhimillinen ja toisia ihmisiä kunnioittava arvomaailma. Hänen näkemyksensä oppimisesta on vahva ja oivaltava ja se on kiteytynyt yrityksemme omintakeiseksi metodiksi saakka. Jos hänellä on siihen mahdollisuus, hän tukee ja kannustaa lähipiiriään ja saa heistä esiin parhaat puolet ja joskus jopa yllätyksellistä osaamista. Hänellä on koulutusalan pelisilmää.

Raisa oppii nopeasti oli tehtävä mikä hyvänsä ja hän osaa arvottaa asiat oikeisiin mittasuhteisiinsa. Raisa syttyy erityisesti opettajainkoulutuksesta. Uusien kykyjen esiin nostaminen ja aikaamme sidottu yhteiskuntaan sidoksissa oleva pegagogiikka ovat hänen vahvuuksiaan. Jos missä vaan päin maailmaa tarvitaan monikulttuurisuusosaajaa, jolla on omakohtaista moninkertaista integroitumiskokemusta, voin suositella Raisaa asiantuntijaksi. Raisa on ehdottoman lojaali, rohkea, inspiroiva ja vuorovaikutuksellinen kollega ja yrityspartneri.

Marja Ahola, Co-founder and owner of Gimara

Olen ollut Raisan asiakkaana vuoden verran. Jatkuvien pitkien työmatkojen takia minulla ei ollut mahdollisuutta osallistua tavallisille kursseille, joten yksityisopettaja oli ainoa mahdollisuus edetä suomen kielen opiskelussa.

Raisa on älykäs ja erittäin intohimoinen työtään kohtaan. Raisan tunnit ovat mielestäni mielekkäät ja kivat. Opetusprosessi on tehokas ja käyttäjäystävällinen. Raisa puhuu ja samalla kirjoittaa lauseita, joita pääsee näkemään näytöstä ja toistamaan Raisan kanssa. Oli myös helpottavaa toistaa tallennettuja tunteja jälkeenpäin. Pääsin etenemään minulle sopivalla aikataululla ja sain opiskella minulle räätälöityjä käytännön aiheita. Persoonana Raisa on hyvin positiivinen, ystävällinen ja ahkera.

Tämä opiskelumuoto kokonaisuudessa on mielestäni erityisen toimiva ja sen myötä minun suomen kielen taso nousi nollasta YKI-tasolle. Olen iloinen saadessani mahdollisuuden työskennellä niin intohimoisen henkilön kanssa.

Suosittelen Raisan opetusta lämpimästi sekä aloittelijalle, joka haluaa oppia suomea muuten vaan tai päästä YKI-tasolle tehokkaasti, että sellaiselle, joka puhuu jo suomea, mutta haluaa vahvistaa omaa osaamista.

Ali Sapmaz, Raisa’s private student

%d bloggers like this: